Sporters

Beste sporters,

Waarschijnlijk ben je via een collega sporter of de organisatie van SVENS Challenge uitgenodigd om op 15 februari 2009 deel te nemen aan dit evenement.

Zwemmen
Samen met 5 teamgenoten moet je binnen 1 uur zoveel mogelijk meters afleggen. Om de hoofdprijs in de wacht te slepen moet je zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen. Doormiddel van de SVENS Challenge formule wordt de uiteindelijke winnaar bepaalt. Bij vragen of onduidelijkheden kun je een mailtje sturen naar info@svenschallenge.nl

De organisatie van SVENS Challenge heeft een verzoek ingediend bij het Nationaal Zweminstituut Amsterdam. Tijdens de SVENS Challenge zullen Femke Heemskerk, Joost Reijns, Nick Driebergen,  Stefan de Die, Saskia de Jonge en Lennart Stekelenburg deelnemen. Wil jij het met jou team opnemen tegen deze toppers? Schrijf je dan nu snel in door een email te sturen naar. info@svenschallenge.nl

Waterpolo
Voor het waterpolo toernooi is door de organisatie van SVENS Challenge een bijzondere naam uit de waterpolo wereld aangetrokken. Niemand minder dan Robin van Galen, coach van het gouden Olympische waterpoloteam 2008, zal op deze middag aanwezig zijn. Tijdens het evenement zal hij bij ieder team 1 speelronde de rol als trainer/coach op zich nemen.
Inschrijven voor deze unieke belevenis kan via info@svenschallenge.nl

EON-NZA stuurt team van topzwemmers

Sinds september 2008 houdt topzwemmer Lennart Stekelenburg  zich naast het zwemmen bezig met de organisatie van de SVENS Challenge. Samen met Olympisch Kampioen Femke Heemskerk en andere internationale toppers traint hij iedere dag de tegels uit het bad. Toen trainer Martin Truijens en het management van EON-NZA te horen kregen dat Lennart zich naast het zwemmen ook nog intensief bezighoud met de organisatie van de SVENS Challenge hebben zij namens EON-NZA aangegeven dit initiatief te willen ondersteunen.

Hierdoor zal er tijdens de SVENS Challenge een team van topzwemmers aan de start verschijnen. Olympisch Kampioen Femke Heemskerk duikt samen met haar ploeggenoten Nick Driebergen, Stefan de Die,  Joost Reijns, Saskia de Jonge en Lennart Stekelenburg op 15 februari het water in om geld in te zamelen voor stichting Doe een Wens en het Sophia Kinderziekenhuis.

Ook trainer Martin Truijens zal op de dag aanwezig zijn. Hij zal geïnteresseerde trainers een presentatie geven over de werkwijze en trainingsfilosofie van NZA. Omdat niet elke vereniging over 20 uur badwater beschikt zal er een vertaalslag worden gemaakt naar een “ verenigingssituatie.

Uitslag SVENS Challenge

Bekijk de uitslag (.pdf)