Welkom, u bevindt zich nu in het bedrijven gedeelte van www.svenschallenge.nl

Waarschijnlijk bent u via de media of persoonlijke wegen geïnteresseerd geraakt in het initiatief van Sven. Samen met een grote groep professionals en vrijwilligers probeert Sven iets terug te doen voor stichting Doe Een Wens en het Sophia Kinderziekenhuis afdeling Oncologie. Door middel van de SVENS Challenge, Samen Voor Een Nieuwe Start, heeft de organisatie als doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. Inmiddels wordt dit initiatief gesteund door de gemeente Cromstrijen en verschillende lokale bedrijven.

U kunt helpen bij het initiatief van Sven! Dit kan door middel van een gift via rekening nummer 147420113 Rabobank t.n.v. SVENS stichting maar ook door te bieden op een uniek zwemartikel. Hierbij zal u bij het hoogste bod bijvoorbeeld in het bezit kunnen komen van het Olympisch badpak van Femke Heemskerk.

SVENS Challenge is als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een van de kenmerken van een stichting is dat het geen winst oogmerk mag hebben. Alle donaties zullen geschonken worden aan Stichting Doe een Wens en het Sophia Kinderziekenhuis afdeling Oncologie

Bij vragen kunt u contact opnemen met de organisatie van SVENS Challenge. Dit kan door een email te sturen naar info@svenschallenge.nl

Sponsoring en Suppliers:

List Plaisier notaris

AA Drink Bergkasten Korsd Knipscheer & De Koning Intratuin PLCS Philogirl communicatie & internet Multitec Bouman Sportprijzen Landal Greenparks Waal aan de Maas

Overige:

* Nieuwe Maas Shiprepairs